Варненският окръжен съд призна за виновен 37- годишния Огнян Х.

...
Варненският окръжен съд призна за виновен 37- годишния Огнян Х.
Коментари Харесай

Съдът призна за виновен мъж, блудствал и ограбил млада жена във Варна

Варненският областен съд призна за отговорен 37- годишния Огнян Х. за това, че на 25 февруари тази година, направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление с младо момиче. Като употребявал закани, че ще я изнасили и пребие нея и приятеля и́, подсъдимият и́ лишил 15 лв.. Грабежът е осъществен в изискванията на рисков рецидив, защото Огнян Х. е осъждан и преди за това закононарушение.

Делото беше гледано при закрити порти, с цел да се предотврати разгласяването на обстоятелства от интимния живот на жителите. Пострадалата се отхвърли от правото си да се конституира като частен обвинител и цивилен просител в процеса.

На 25.02.2023 година младото момиче пристигнало във Варна, с цел да се види с приятеля си, който бил студент в града. С колата на момчето, отишли при започване на село Каменар, където паркирали край пътя и решили да се отдадат на фамилиарност в автомобила. Огнян Х. се прибирал към селото, като пътувал със собствен прочут. Забелязал спряната кола и изпратил спътника си да я огледа. След като схванал, че вътре имало разсъблечени младежи, подсъдимият отишъл при тях и почнал мощно да им крещи и заплашва. Успял да опипа момичето, което се дръпнало и отказало да извършва нарежданията му. Тогава 37-годишният Огнян решил да ги ограби. Поискал 20 лв. и заплашил, че ще извика още мъже, с цел да я изнасилят и да ги пребият. Момичето изсипало от портмонето си всичките си пари - 15 лв. на монети и ги дало на Огнян Х. След като ги получил, той си тръгнал.

За осъществения обир, Варненският областен съд дефинира на Огнян Х. наказване, в размер на 4 години и 6 месеца „ отнемане от независимост, а за блудствените действия  - 2 години затвор. От по този начин избраните санкции Огнян Х. ще търпи най- тежкото от тях, а точно 4 години и 6 месеца затвор при първичен „ непоколебим “ режим.

Присъдата може да се апелира или стачкува пред Апелативен съд - Варна в 15-дневен период от през днешния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР