Варненският клуб Вокил спечели отборната титла на първото държавно първенство

...
Варненският клуб Вокил спечели отборната титла на първото държавно първенство
Коментари Харесай

Варненският клуб Вокил стана отборен държавен шампион по кикбокс фул контакт

Варненският клуб " Вокил " завоюва отборната купа на първото държавно състезание по Кикбокс за 2023-а година.

Шампионатът в жанр фул контакт се организира в спортна зала „ Христо Ботев в град Козлодуй. Домакин на събитието бе локалният състезателен клуб „ Голдън Бойс “ с ръководител Георги Вачев със  съдействето на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.

Представителите на варненският клуб „ Вокил “ завоюваха отборната купа с актив от 8 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медали.

Втори се подредиха кикбоксьорите на клуба хазаин „ Голдън Бойс “ с 4 златни оценки, 4 сребърни и 1 бронз.  Третото място на почетната стълбичка заслужиха състезателите на варненския клуб " Боил " с актив от 4 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медали.

На формалното разкриване на държавното състезание в гр. Козлодуй, ръководителят на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай - Галин Димов връчи почетни плакети на формалните посетители госпожа Маринела Николова - Кмет на Община Козлодуй и госпожа Мария Георгиева - специалист към Министерство на младежта и спорта.

Следващата седмица на 11.02.2023 година – събота в гр. Велико Търново ще се състои Общото заседание на федерацията по Кикбокс. Изборният конгрес ще стартира в 13.00 ч. в хотел „ Панорама “. Единствен претендент за управителния пост на кикбокса е сегашния ръководител Галин Димов, за който това ще бъде втори мандат, в случай че завоюва избора.

Следващото съревнование в спортния календар на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай е Държавното състезание в жанр лоу кик от 10 до 12 март  2023 година в гр. Шумен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР