Варненски депутат е преживял много неприятен пътен инцидент в центъра

...
Варненски депутат е преживял много неприятен пътен инцидент в центъра
Коментари Харесай

Депутат на Стефан Янев блъснал пешеходец до НДК

Варненски народен представител е претърпял доста противен пътен случай в центъра на София, написа „ Флагман “. В непосредственост до НДК Александър Николов от „ Български напредък “ е блъснал пешеходец, за което сега тече следствие.
В тази връзка в Централната изборна комисия е постъпило и писмо от следователка от Следствения отдел на Софийска градска прокуратура (СГП). Тя е попитала дали към 19 януари 2023 година лицето Александър Георгиев Николов е било депутат, стана ясно на съвещание на ЦИК тази седмица.
19 януари е датата на злополуката. Стартирано е и досъдебно произвеждане, т.е. има индикации за допустимо осъществено закононарушение.
Според източник, обвързван с обвиняването, няма данни депутатът да е използвал алкохол или опиати преди случая. Тепърва предстоят дейности по събиране на доказателства.
Александър Николов все още няма имунитет, след разпускането на Народното събрание при започване на февруари. Може да придобие още веднъж отбрана от гонене, в случай че отново се кандидатира за депутат.
Николов удостовери, че е имало случай.
„ Има случаи в живота, когато човек е в несъответствуващото време на несъответствуващото място. Това е “, сподели някогашният народен представител.
„ За благополучие няма съществено потърпевши и мисля, че реакцията ми в тази обстановка способства значително за това. Но се касаеше за погрешно пресичащ път, където изобщо няма място за пешеходци. В извънредно неприятни пътни условия. И за благополучие, ниската ми скорост и реакцията ми направиха по този начин, че да не се стигне до нещо по-сериозно “, добави някогашният депутат.
Дали виновността е на пешеходеца, ще изяснят движимостите лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР