Варненската районна прокуратура внесе обвинение срещу 34-годишния Десислав Г. заради

...
Варненската районна прокуратура внесе обвинение срещу 34-годишния Десислав Г. заради
Коментари Харесай

Агресивен шофьор отива на съд във Варна

Варненската районна прокуратура внесе обвиняване против 34-годишния Десислав Г. поради безобразното му поведение на пътя. Той ще дава отговор за " осъществяване на непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, преследвал и съзнателно блъснал различен автомобил ". Предстои делото против Десислав Г. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване до 3 години отнемане от независимост и да бъде лишен от право да ръководи МПС.

Екшънът се разиграл на 25-и юли 2018 година на един от централните булеварди във Варна. Десислав бил зад кормилото на БМВ-то си. Около 20,30 часа вижещият се пред него автомобил варненски форд, който подал сигнал и минал в лявата лента, защото в дясното платно бил спрял таксиметров автомобил. Разгневен от маневрата, Десислав почнал да свири с клаксон, изпреварил форда и му препречил пътя. Колата спряла. Той отишъл до водача, почнал да му крещи, да го псува и го приканил да слезе, с цел да се " схванат ". Другият водач обаче не му обърнал внимание и потеглил. Десислав се ядосал още повече и траял да преследва колата. На червен светофар фордът спрял. Десислав още веднъж отишъл да се разправя. Когато светнал зелен сигнал, фордът потеглил, само че бил заставен да спре на пешеходната пътека поради преминаващи пешеходци. Десислав догонил колата. Първоначално спрял зад нея, по-късно дал обратно, с цел да се ускори, и блъснал съзнателно колата на очевидеца по делото. Отишъл при него и му декларирал, че към този момент ще се наложи да слезе от колата поради ПТП-то. След това обаче се качил в автомобила си и избягал.

Бил издирен по регистрационния номер и свикан да се върне от пристигналия полицейски екип на мястото на пътния случай. Установено било, че е управлявал без надзорен ваучър. Съставен му е акт за това, че е напуснал местопроизшествието. Справка посочила, че 34-годишният мъж е освобождаван два пъти от наказателна отговорност за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата с налагане на санкция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР