Варненецът в редиците на националния ни отбор по волейбол Николай

...
Варненецът в редиците на националния ни отбор по волейбол Николай
Коментари Харесай

Николай Колев след успеха над Финландия: Чувството е невероятно

Варненецът в редиците на националния ни тим по волейбол Николай Колев бе извънредно благополучен след успеха над Финландия с 3:1 в мач група В на Европейското състезание по волейбол, на което Варна и България са съдомакин дружно с Италия, Северна Македония и Израел. Централният блокировач направи страхотна среща и осъществя 9 точки. 

" Чувството е необикновено Досега бях на трибуните и подкрепях националния тим, а в този момент за първи път играех пред почитателите. Невероятно преживяване. Борех се с травма и пробвах по всякакъв начин да я превъзмогна, само че се оправих. В първия мач направихме прекомерно доста неточности от сервис, прибързвахме. Сега бяхме по-обрани и спечелихме значимите точки в края на първия и втория гейм, което ни успокои. Разбрах, че ще съм титуляр директно преди мача. За мен бе лека изненада, само че страстта бе задоволителна да ме зареди и да дам най-хубавото от себе си. С Украйна мачът ще е сложен. Те не започнаха добре, само че не чакам против нас да се показват едва. За да ги победим, ще би трябвало да сме на върха на опциите си ", сподели Колев.

" Беше в пъти по-добре от първия мач и уповавам се да прогресира за идващия. Поздравления на целия тим, че успяхме да се стегнем след тази загуба. Вкъщи не е доста елементарно да се съвземеш след една такава загуба. Със сигурност има един стрес и вдървеност, които се получават. Доста момчета сме, които за първи път играем пред такава аудитория. Доста от нас за първи път и в у дома. Последните години и аз не съумявам да се включа в домакинските мачове заради някакви травми и така нататък Супер доста се радваме целия тим на тази аудитория. Просто се натрупва може би някакъв стрес, който мач след мач уповавам се да отмине ", сподели пък Алекс Грозданов.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР