Варненецът Емил Атанасов преплува благотворително над 2 км в Черно

...
Варненецът Емил Атанасов преплува благотворително над 2 км в Черно
Коментари Харесай

Варненец плува благотворително в Черно море

Варненецът Емил Атанасов преплува благотворително над 2 км в Черно море. Целта на самодейността е да се съберат хранителни артикули за деца и младежи от Центрове за настаняване от фамилен вид.

Варна

Ниската температура на морската вода, която беше 5 градуса, не съумя да откаже Емил Атанасов от желанието му да плува благотворително за децата, лишени от родителска грижа. Разстоянието от 2.2 км. той преплува за по-малко от час.
Емил Атанасов: Благотворителната идея си коства всеки веднъж. Надявам се всички хора да са щастливи от това, което върша, тъй като в последна сметка го върша за да дам образец, тласък на всеки един човек да надскочи по някакъв метод себе си.
Много варненци пристигнаха да поддържат самодейността на Атанасов. Не бяха малко и хората, които подариха хранителни артикули.

Събраните артикули ще бъдат предоставени на Центровете за настаняване от фамилен вид във Варна, в които има опция да се готви за децата.

Мария Георгиева, уредник на благотворителната самодейност: Тези деца непрекъснато имат потребности и не е належащо да чакаме празник, с цел да се сетим за тях и да вършим сходни начинания, тъй че всяка една сходна самодейност за тях е една голяма наслада.
Даренията в центровете ще бъдат направени през идната седмица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР