Varna24.bg Протест пред съдебната палата в Пловдив се провежда в момента,

...
Varna24.bg
Протест пред съдебната палата в Пловдив се провежда в момента,
Коментари Харесай

Майката на убития Тодор: Млади шофьори карат като безсмъртни - пияни и дрогирани

 Varna24.bg Протест пред правосъдната палата в Пловдив се организира сега, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Причината е, че в 9, 30 часа ще бъде даден старт на делото против Петър Маринашки, упрекнат, че по несъобразителност е предизвикал гибелта на двама свои другари - Тодор Бараков и Виктор Василев, както и междинна телесна щета на трети. Митингът, под наслов " Да спрем гибелта по пътищата! Да спасим животи ", е проведен от околните на жертвите.

Колата се вряза в крайпътно дърво наоколо до бензиностанцията на село Кадиево. Бащата на починалия Тодор търси отмъщение и се възмущава, че виновникът за тежката злополука е на независимост, пуснат против гаранция от 2000 лв. и даже разправя из града, че ще получи условна присъда, защото има мощен юрист. 

Бащата Тодор Бараков описа преди време за  Plovdiv24.bg , че чака поддръжката на хора от цяла България, които имат сходни претенции.

" Това момче трябваше да бъде арестувано и да се покаже на останалите, че не може по този начин. Трябва и да се промени законът за придвижване по пътищата. Проблемът е голям и всеки ден умират хора по пътищата. Млади водачи карат като безсмъртни - пияни и дрогирани. Това е неуместно! Седем месеца сме по гробищата, това е обезсърчение, невъзможност, необратимо е! ", сподели майката на починалия Тодор Бараков.

С сходни претенции са и родителите на другото убито момче - Виктор.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР