Varna24.bg за напрежение в градски автобус, провокирано от това, че

...
Varna24.bg за напрежение в градски автобус, провокирано от това, че
Коментари Харесай

Варненка: Шофьори пестят от климатик в градския транспорт на Варна

Varna24.bg за напрежение в градски рейс, предизвикано от това, че водачът е отказал да пусне климатика, макар многочислените молби на пасажерите тази заран. 

" Днес пътувах с рейс по линия 22 в 7.30 часа от " Владиславово " към центъра. Шофьора настойчиво отхвърляше да пусне климатика, макар че всички пасажери недоволстваха. Автобусът беше нов, само че дребен, без отворени прозорци и капандури. Лашкахме се натъпкани като " картофи " и беше задушно до пристъп. Много се ядосах. Подадох сигнал и до " Градски превоз ", само че не знам изгода ще има ли. ", изясни дамата. 

Друга читателка на Varna24.bg пък изясни за друга конфликтна обстановка тази заран по линия 20. 

" Пътувах към 8 часа по линия 20 в посока центъра на града. Някъде след " Възраждане " се качи контрола. Възрастна жена я попита за какво рейсът няма климатик и за какво пускат единствено остарели рейсове по тази линия. Контролата беше безапелационна, че това не е правилно и съобщи, че идващият рейс е нов и с климатик. Затова посъветва дамата да слезе и да изчака идващия рейс. " Вие пък за къде сте се разбързали, по този начин като ви виждам надали отивате на работа ", добави контролата. "  

Неотдавна Varna24.bg заяви за сходен проблем по същата линия, само че вечер, когато в час пик се пускат дребни рейсове. Медията ни алармира за обстановката и шефа на компания " Градски превоз " инж. Злати Златев, който сподели, че ще бъдат взети съответни ограничения това да не се повтаря. Той изясни, че новите 15 рейса към този момент са пуснати по всички линии и варненци скоро ще усетят смяната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР