Varna24.bg Според официална информация от полицията във Варна двама от

...
Varna24.bg Според официална информация от полицията във Варна двама от
Коментари Харесай

Четирима са пострадалите в мелето на спирката във Варна, двама от тях с опасност за живота

 Varna24.bg Според публична информация от полицията във Варна двама от общо потърпевшите четирима при мелето на автобусна спирка във Варна през вчерашния ден, са с заплаха за живота. Ето какво гласи и известието от ОД МВР-Варна:

На 04.11. т.г., към 07:40 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Владислав Варненчик», на автобусна спирка «Тракия», е зародило ПТП. Водачът на л.а. «Фолксваген» Г.Д. (21 г.), по време на придвижване, заради аргументи в развой на изясняване, губи надзор над автомобила, отклонява се вдясно и блъска пешеходци, престояващи на спирката.

Вследствие на случая са потърпевши четирима души. Непълнолетно момиче от Белослав е тежко потърпевшо и е настанено със съчетана контузия в Реанимацията на МБАЛ «Св. Анна» с заплаха на живота.

Настанен за лекуване, с заплаха за живота, е и 28-годишен мъж, получил фрактури на двата крайници и съчетана контузия.

Без заплаха за живота са другите две потърпевши – малолетно момиче и жена на 51 година Те са настанени за лекуване надлежно с фрактура на крайник и травма на мозъка и комоцио. По случая има формирано досъдебно произвеждане. Водачът на автомобилът е арестуван за период до 24 часа.

По-рано стана ясно, че положението на 14-годишното момиче, което пострада най-тежко при кошмарния случай на спирка " Тракия " във Варна, е без смяна. То е в кома и на апаратно дишане. 

Младият мъж, който също е в Реанимацията на варненския " Пирогов ", е в схващане и контактен, въпреки и към момента леко комплициран.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР