Varna24.bg шефът на фирмата инж. Злати Златев. Въпреки това не

...
Varna24.bg шефът на фирмата инж. Злати Златев. Въпреки това не
Коментари Харесай

20% загуби за Градски транспорт“ заради ремонтите във Варна, няма да скочи цената на билета!

Varna24.bg шефът на компанията инж. Злати Златев. Въпреки това не се чака цената на билетчето да бъде повишена, а ще се търсят други способи за справяне с финансовото състояние.

" Хубаво е, че в града се вършат такива огромни поправки, само че при нас това води до загуби, тъй като се постанова да вършим смяна в направления, нарушение на разписанията поради тапите. Освен това при нас зимните месеци постоянно са били най-тежки, тъй като спада пътникопотокът. Отделно от това имаме повече разноски за отопление на рейсовете. Автобусите работят на по-ниски скорости, от там разноските на километър са по-големи. Въпреки загубите нямаме проекти да повишим цената на билетчето, макар че от 2008 година, когато цената на билета не е променяна, не са променяни и обезщетенията за разнообразни типове карти, които са с преференции.

За пенсионерските карти Общината ни заплаща 25%. Останалото е за сметка на " Градски превоз “. В същото време оттогава няма стока или артикул, който да не е поскъпнал.  Водата нарастна с 60%, скочи и минималната работна заплата, а в това време приходите ни са на същото равнище. Така че, в случай че желаеме нещо, ще е нарастване на обезщетенията от Общината. Защото няма различен град в страната, където компенсациите да са под 80%. Хората не са задоволително платежоспособни да усилваме билета, в случай че Община Варна не вземе сходно решение. За да действа обикновено една компания на нея би трябвало да и остават средства за вложения. Паркът има потребност от замяна. Голяма част от рейсовете са морално остарели. Разходите по тях са големи. Има рейсове на 1,5 млн.километра. “, изясни инж. Златев.

Повече по тематиката може да видите в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР