Varna24.bg Преди минути пред варненския съд застанаха двамата изверги, които

...
Varna24.bg Преди минути пред варненския съд застанаха двамата изверги, които
Коментари Харесай

Ето ги Ивелин и Ангел, убили с брадва самотния мъж във Войводино

Varna24.bg Преди минути пред варненския съд застанаха двамата изверги, които убиха с секира отшелник във варненското село Войводино, съобщи кореспондент на   Varna24.bg .
Двамата са привлечени като обвинени за обир, съпроводен с убийството на 59-годишен самотно живеещ мъж във варненското село Войводино. Престъплението по член 199, ал 2, т 2 от Наказателен кодекс се санкционира с отнемане от независимост за период 15-20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Тежкото престъпно закононарушение беше осъществено на 16 против 17 ноември 2017 година в дома на 59-годишния мъж. Сигналът бил подаден преди обяд на 17 ноември 2017 година от съседка. Жената забелязала отворен прозорец на къщата на мъжа. Повикала го по име и откакто той не се обадил, уведомила кмета на селото и полицията.

Полицейски чиновници, извикани на местопроизшествието, направили оглед. При него тялото на самотния мъж било открито вътре в дома му с пострадвания от тъп предмет по тялото, главата и ръцете. Предприети били неотложно оперативно-издирвателни дейности и под управлението на прокурор - процесуално-следствени дейности, които довели до разкриването на причинителите.

Двамата младежи са проникнали в дома на 59-годишния мъж с желанието да извършат обир. Те са били усетени от притежателя на парцела, който се е опитал да им окаже опозиция. С това се изясняват и пострадванията по ръцете на жертвата.

Днес Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение по отношение на причинителите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР