Varna24.bg Атрактивната улична библиотека Рапана, която геройски издържа без сериозни

...
Varna24.bg Атрактивната улична библиотека Рапана, която геройски издържа без сериозни
Коментари Харесай

Рапана очаква почитатели за Великден

Varna24.bg Атрактивната улична библиотека " Рапана ", която героичен устоя без съществени провали през зимата на входа на Морската градина, ще проработи още веднъж за Великден, научи Varna24.bg .

Това плануват нейните основатели, Боян Симеонов, Юзджан Тургаев и Ибрим Асанов. Вчера доброволци направиха козметичен ремонт на окритото пространство за четене, като изшкуриха дървените елементи и ги лакираха. 

Организаторите са решили да заредят с книгите, които останаха от предходната година, лавиците на библиотеката за празничните дни и тя да се трансформира още веднъж в обичано кътче за релакс на варненци и гостите на града.

Библиотеката сега разполага с към 600 книги, а създателите на атрактивния план приканват още веднъж варненци да дават свои книги, които към този момент не са им нужни за попълване на сбирката за публично прилагане. 

Както Varna24.bg към този момент заяви, чака се това лято " Рапана " да бъде осветлен, с цел да се употребява от феновете на литературата и през тъмните часове на денонощието.  

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР