Варна. Започна обучението на доброволците от детските полицейски управления по

...
Варна. Започна обучението на доброволците от детските полицейски управления по
Коментари Харесай

Варна: Доброволците от детските полицейски управления в областта започнаха обучението си по модул „Социални умения”

Варна. Започна образованието на доброволците от детските полицейски ръководства по модул „ Социални умения ”. Това оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Варна . Социални служащи от „ Център за социална поддръжка ” – Варна стартираха курса с тематиката „ Как по-добре да работим в група ”. Чрез разнородни ролеви игри, извършения и полемики се развиват уменията за наблюдение на взаимоотношенията в група. Целта е да се затвърждава позитивната настройка към груповата работа посредством основаване на условия за прекарване на триумф и задоволеност от изпълнени задания. Изследват се опита и визиите на децата за подпомагащите и затрудняващи груповата работа фактори. Заниятия досега са се провели в ОУ „ Васил Априлов ” и ОУ „ Георги Сава Раковски ”.
Продължава образованието на децата от модул „ Безопасност на придвижването по пътищата ”, както и прочувствените им срещи с Джони – служебното полицейско куче.
Тази година Джони има собствен асистент – Ерик. Той е 5-месечена немска овчарка, която е запонала своето в началото образование за служебно полицейско куче. До навършване на една година Ерик ще се учи от по-опитния си сътрудник, а по-късно ще бъде изпратен на полицейска школа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР