Варна. Щафетно коледно карнавално бягане ще се проведе във Варна,

...
Варна. Щафетно коледно карнавално бягане ще се проведе във Варна,
Коментари Харесай

Щафетно коледно карнавално бягане ще се проведе във Варна

Варна. Щафетно коледно карнавално тичане ще се организира във Варна, съобщи кореспондент на Радио “Фокус ” – Варна . Събитието е проведено от iRun със съдействието на община Варна и ще се организира на 18-ти декември от 10.30 часа, от входа на Морската градина. Организаторите на щафетното тичане канят всички варненци и посетители на града, които желаят интензивност и спорт навън да се раздвижат и повеселят.

В рамките на събитието ще се организира лотария с награди измежду всички участници обезпечени от Дирекция Спорт към Община Варна. Успоредно с това се връща и традицията с брънч празненството, в което всеки може да се развихри кулинарно.

Ето какво са подготвили уредниците:

1.Карнавално Щафетно тичане. Отбори от по 3-ма индивида ще се съревновават и надъхват в продължение на 1 обиколка от по 2км за всеки член на тима. Задължително изискване е да има най-малко една дама в тима. Ако не можете да намерите съотборници не се тормозете и елате на старта - ние персонално ще ви комбинираме и ще имате опция да се запознаете с нови, усмихнати хора.

Няма ограничавания за присъединяване, можете да си извършите и фамилна щафета. Включете се изцяло гратис. Задължително е или най-малко мощно желателно всеки да носи занимателен коледен костюм - дядоколедовски червени премени, рудолфски екипи, джуджанковски костюми... или в случай че не друго, то най-малко алена шапка или рогца

2. Награди за спечелилите Естествено ще разпознаваем и наградим напъните на първите три тима с медали.

3. Томбола с награди Генералният спонсор Дирекция Спорт към Община Варна ще обезпечи подаръците за обичайна лотария всред всички участници в щафетата.

4. Брънч празненство - направи обичания си сладкиш, баница, ядене или напитка и се включи в нашето брънч празненство, в които взаимно ще се почерпим. За да подтикваме повече хора да развихрят своите кулинарни качества взехме решение, че всеки, който подготви нещо за брънч празненството може да взе участие с още две листчета с томболата т.е. ще има тройно по-голям късмет да завоюва премия съпоставяне с участниците само в щафетата.

Молим всички да включат и листче със съставките за своето произведение. 5. Много усмивки и въодушевление Гарантирани, както на всяко едно наше събитие!

КЪДЕ И КОГА ДА ДОЙДА, ЗА ДА съдебна експертиза ВКЛЮЧА?

Заповядайте на входа на Морската градина до Слънчевия часовник на 18-ти декември 2021 (събота) от 09:30 часа за регистрация.
Старт на щафетното тичане - тъкмо в 10:30!
Очакваме ви!

Програма:
09:30 - 10:15 - Раздаване на стартови номера на тимовете
10:30 - 11:10 - Щафетно тичане с тимове от по 3-ма индивида
11:10 - 12:00 - Награждаване на спечелили, лотария с награди, брънч празненство

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР