Варна се включва в отбелязването на инициативата “Зимно предизвикателство, която

...
Варна се включва в отбелязването на инициативата “Зимно предизвикателство, която
Коментари Харесай

Варна се включва в инициативата „Зимно предизвикателство 2018“

Варна се включва в отбелязването на самодейността “Зимно предизвикателство ”, която ще се организира на 26-ти и 27-ми февруари (понеделник и вторник) от 14.00 часа на Ледената пързалка в общинския спортно развлекателен комплекс „ Младост ”.

В дните на самодейността ще има демонстрации на състезатели по фигурно пързаляне. Отправена е покана към шефовете на учебните заведения да излъчат представителна група до 20 възпитаници II-VII клас, които да се срещнат със зимните спортове. Предвидено е и гратис прилагане на оборудването.

Проявата е без спортен темперамент, задачата е да се разпространява здравословния метод на живот посредством упражняване на зимни спортове. Организатори са дирекция „ Спорт ” към Община Варна, със съдействието на Оперативна програма „ Спорт – Варна ”, Семеен кодекс „ Ледени спортове ”, Семеен кодекс „ Одесос “, по самодейност на Българска Асоциация „ Спорт за всички ”.

Проявата “Зимно предизвикателство ” се организира от 1994 година, всяка година през месеците февруари и март, като се осъществя във от ден на ден градове и зимни курорти на страната ни и включва разнообразни типове зимни съревнования с атрактивни и привлекателни конкурсни детайли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР