Варна. ПП Движение Гергьовден“ избра да партнира на ГЕРБ-СДС заради

...
Варна. ПП Движение Гергьовден“ избра да партнира на ГЕРБ-СДС заради
Коментари Харесай

Ирина Делчева, ГЕРБ – СДС: ПП „Движение Гергьовден“ избра да партнира на ГЕРБ-СДС заради европейското развитие на България

Варна. Политическа партия „ Движение Гергьовден “ избра да партнира на ГЕРБ-СДС поради европейското развиване на България. Това съобщи в изявление за Радио „ Фокус “ – Варна Ирина Делчева, претендент за депутат от ГЕРБ –СДС като представител на съдружния сътрудник Политическа партия „ Движение Гергьовден “. Тя добави, „ Движение Гергьовден “ си партнира със Съюз на демократичните сили още от 2005 година, когато листата на обединението в Бургас е била с лидер Любен Дилов, както и в този момент.

„ Така че не е изненада нашето присъединяване с Любен Дилов и още няколко представители от управлението на партията в листите на обединението ГЕРБ-СДС. Решението на „ Движение Гергьовден “ за партнъорство на тези избори е взето, тъй като съгласно нас няма друга дясноцентристка коалиция, която би трябвало да влезе в идващия парламент, с цел да продължи европейското развиване на България. Наблюдава се тревожната наклонност и настояването на Българска социалистическа партия за връщане във властта, което е пагубно за развиване на страната. Трябва да напомним на българите за страшната Виденова зима, когато приходи и пенсии се сринаха, когато магазите бяха празни и още веднъж се настани купонната система за самун. „ Движение Гергьовден “, в което членуват интелигентни мислещи хора, постоянно е било коректив на ръководството в страната, само че през последните няколко години се реализира непоклатимост, развиване на стопанската система, увеличение на приходите. Нека единствено да напомним, че учителските заплати набъбнаха двойно и образованието е приоритет, тъй като бъдещето на България са децата й ", акцентира Делчева.

" Хората към този момент по-смело могат да възнамеряват бизнеса и вложенията си, фамилното си развиване, даже при тази тежка за целия свят пандемична конюнктура, в която целите на настоящето ръководство са здравето на хората и подпомогане, с цел да се смекчат последствията от локдауна върху стопанската система и бизнеса “, добави тя.

На въпрос по какъв начин във Варна правят оценка съдействието сред „ Движение Гергъовден “ и ГЕРБ-СДС Ирина Делчева съобщи, че на предните европейски избори двете партии са били дружно с съдружните партнъори ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, само че в този момент за първи път има опция да работи с районните структури на ГЕРБ.
„ При срещите си с техните представители- претенденти за народни представители, общински и районни кметове, общински съветници откривам, че това са хора, които са готови, които познават гласоподавателите си, техните проблеми и поемат задължения, които могат да изпълнят. И най-важното работят със предпочитание за Варна, или за дребния град, за квартала си, или за селото, в което живеят. Бях очевидец по какъв начин районият кмет на квартал „ Аспарухово “ при срещите си с хората ги познаваше, знаеше проблемите и умерено им обясняваше опциите за решение с конкретика в периоди или по кое време се постанова да се изчака. С такива усещания за локалната власт останах и от срещите в селата Осеново, Куманово, Орешак и град Игнатиево, община Аксаково ", уточни тя.

" В региона, където след последните локални избори ГЕРБ ръководи всички 12 общини, са осъществени доста инфраструктурни планове с поддръжката на държавното управление на ГЕРБ и с европейски средства. Поодобрени са пътната и просветителна инфраструктура, направени са красиви детски и спортни площадки, кътове за отдих, които усъвършенстват виталната и бизнес среда и в дребните обитаеми места. Тази политика към тях ще продължи “, акцентира Ирина Делчева.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР