Варна. Поради големия интерес и множеството запитвания от пациенти от

...
Варна. Поради големия интерес и множеството запитвания от пациенти от
Коментари Харесай

Варна: Авторитетният неврохирург доц. д-р Зафер Оркун Токташ ще провежда безплатни консултации в града

Варна. Поради огромния интерес и множеството запитвания от пациенти от Варна и района, авторитетният неврохирург доцент доктор Зафер Оркун Токташ ще гостува още веднъж в морската столица на 6 - 7 септември 2019 година Това оповестиха от пресцентъра на „ Медикъл Караджъ “ . Топ експертът, прочут и измежду българските пациенти с триумфите си при интервенции на гръбначния дирек и мозъчни тумори, ще даде безвъзмездни съвещания по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината. Доц. Токташ гостува във Варна и през юли тази година, когато посрещна десетки пациенти за второ мнение и консултация.
Доц. Зафер Оркун Токташ е специализирал неврохирургия в Медицинския факултет на Мармарския Университет, където е траял и докторантурата си. Автор е на редица научни материали в региона на гръбначно-мозъчните болести и е един от най-авторитетните експерти в южната ни съседка за лекуване на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014 година е взел участие в научно-изследователски действия в Харвардския университет. Към момента преподава в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и приема пациенти в болница „ Медикъл Парк Гьозтепе “, където разполагат с Center of Excellence за лекуване на сколиоза.
Технологичните нововъведения в медицината доведоха до революционен прогрес в региона на гръбначната хирургия през последните години. Например при дископатия, когато се постанова хирургична интервенция, до засегнатия сектор се доближава през кожен прорез от 1 – 1.5 см, като се работи със специфичен микроскоп за по-добра визуализация. Микрохирургичният способ е използван както при един, по този начин и при повече наранени прешлени. Той е желан от пациентите поради преимуществата си, като да вземем за пример най-малък белег след интервенцията, бързо възобновяване на тъканта, опция за прохождане 6-8 часа след интервенцията и връщане към естествен живот след 15-20 дни оздравителен интервал.
Пациентите, които желаят да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент Зафер Оркун Токташ на 6-7 септември, би трябвало да се запишат авансово на тел. 0878 500 730, както и да дават медицинските документи, с които разполагат досега.
Мисията на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “ е да подкрепя пациенти от България при разрешаването на техния здравословен проблем, като ги свързва с водещи лечебни заведения по целия свят, в това число в Турция, Германия, Испания, Австрия, Израел, Чехия, Съединени американски щати, Гърция и други Благодарение на построените партньорски взаимоотношения с клиники в целия свят и на насъбрания опит, „ Медикъл Караджъ “ може да даде благоприятни условия за второ здравно мнение, диагностика и лекуване за всяка диагноза. Здравно-информационният център спомага във всеки стадий от лекуването – както за връзката с клиниките, по този начин и за организацията към пътуването, като услугите са изцяло безвъзмездни за пациента.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР