Варна. Коледен базар в подкрепа на бездомните животни се провежда

...
Варна. Коледен базар в подкрепа на бездомните животни се провежда
Коментари Харесай

Коледен базар в подкрепа на бездомните животни се провежда днес във Варна

Варна. Коледен базар в поддръжка на бездомните животни се организира през днешния ден във Варна, съобщи кореспондент на Радио “Фокус ” – Варна . Инициативата се провежда от неправителствената организация Анимал Хоуп в морския град.

Базарът е финален за тази година и ще се организира пред Cafe Club CherAmi, кв.Чайка бл.188, през днешния ден до 18 часа. До дните на базара, искащите могат да дарият неща, които да бъдат включени в базара, за събиране на средства за бездомните животни. В деня на базара посетителите ще могат да се срещнат и с част от екипа на Анимал Хоуп Варна.

“Ще може да попитате по какъв начин да станете част от нас с цел да помагате. Ще може да предложите нови хрумвания, които биха помогнали нещата да се случват по-лесно. Нашите пухкави другари ще чакат вашата помощ. Всички събрани средства ще бъдат оповестени след преброяването им и ще бъдат ориентирани напълно за закупуване на храна и покриване на ветеринарните ни сметки. Нека дружно се опитаме да променим света за повече бездомничета към по-добро!

Благодарим на всички, които ще ни поддържат и ще станат част от това събитие, тъй като дружно можем повече ”, допълниха от Анимал Хоуп – Варна.

Десислава ВАСИЛЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР