Варна има потенциал да се развива като дестинация на четири

...
Варна има потенциал да се развива като дестинация на четири
Коментари Харесай

Зарица Динкова: Варна има потенциал да се развива като дестинация на четири сезона

Варна има капацитет да се развива като дестинация на четири сезона. Министерството на туризма поддържа всички начинания за развиване на туризма във Варненския район. Това стана ясно на работна среща сред министърът на туризма и кметът на Варна.

„ Програмата за финансиране на Черноморския район е действителна стъпка по посока децентрализация, тъй като туризмът е на първо място местна политика “, сподели министър Динкова.

Тя уточни, че е належащо да се провежда среща сред кметовете, на която да се обсъдят политиките и концепциите на локално равнище и координацията на национално равнище. Кметът на Варна означи, че общината кандидатства по два плана за осъществяване на огромни маркетингови акции на немския пазар. Всички действия ще се финансират по новата Програма за маркетингови действия на туристически услуги в Черноморските общини на Министерството на туризма.

В плановете си Община Варна цели да увеличи онлайн потребителското доверие за Черноморския район на немския пазар, който към момента не е възстановил равнищата отпреди 2019 година По този метод ще се основат новаторски туристически артикули, предоставящи друг метод при представянето на Варна като значим черноморски регион.

Министърът на туризма и кметът на Варна разискаха, че главният фокус на програмата е върху насърчаването на икономическия напредък и възстановяване на информираността. Стремежът е, чрезудължаване на туристическия сезон, да бъдат разкрити нови работни места в областта на туризма и целогодишна претовареност на към този момент отворените такива.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР