Варна. Двудневен тур със срещи направиха кандидати за народни представители

...
Варна. Двудневен тур със срещи направиха кандидати за народни представители
Коментари Харесай

Кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС във Варна се срещнаха с рибари и жители на „Аспарухово” и „Галата”

Варна. Двудневен тур със срещи направиха претенденти за народни представители от ГЕРБ-СДС във варненските квартали „ Аспарухово ” и „ Галата ”, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Варна . Районният началник на Политическа партия ГЕРБ в „ Аспарухово ” и претендент за 45-тото Народно събрание Мартин Андонов, претендентът за депутат Ирина Делчева от съдружния сътрудник „ Гергьовден ”, общинският консултант от групата на ГЕРБ Милена Димова се срещнаха с риболовци в новото рибарско пристанище „ Карантината ”. Заедно разгледаха лодкостоянките и административната постройка, в която е планувано да има рибна борса –за обработка, предпазване и продажба на пресни морски артикули.

За риболовците беше значимо да схванат, че Общински съвет във Варна е приел цени и цени за прилагане на рибарското пристанище, които са качени на уеб страницата на локалния парламент. Има годишна и сезонна цена за корабните места съгласно дължината на лодките, цена за поддръжка, които са изцяло съобразени с опциите на поминъка, изясни Мартин Андонов, като уточни и всички преимущества на новия и съвременен риболовен порт на Варна.

В неделя към групата претенденти за народни представители от ГЕРБ-СДС се причисли и инж. Станислав Йорданов, който живее в кв. „ Владислав Варненчик ”, районният кмет на Аспарухово Ивайло Маринов и още общински съветници и партийни членове на ГЕРБ. На панорамната площадка в кв. ”Галата ” те се срещнаха с жители, които срещнаха с идните планове на Община Варна за още по-добра пътна инфраструктура и благоустрояване на двата квартала. Промяната за кв. ” Галата ” включва повсеместен ремонт на НЧ „ Васил Левски –Галата 1927 ”, след който в него ще бъде основан Морски учебен център за деца и възпитаници.

На жителите беше показан и планът за реорганизация на пътя Аспарухово-Галата и ремонт на тротоарите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР