Варна. Десетки компании представиха днес различни възможности за работа и

...
Варна. Десетки компании представиха днес различни възможности за работа и
Коментари Харесай

Форум Национални дни на кариерата 2022 се проведе във Варна

Варна. Десетки компании показаха през днешния ден разнообразни благоприятни условия за работа и стаж по време на форума " Национални дни на кариерата 2022 “, проведен от „ Джобтайгър “ ООД, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Варна .

През целия ден студенти и млади експерти имаха опция да се срещнат онлайн с представителите на водещи работодатели от Варна и страната и да схванат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, да се осведомят за пазара на труда и да натрупат опит с изявленията.

Кметът Иван Портних посети форума, като се срещна на място с опциите за професионална реализация, които оферират разнообразни районни, национални и интернационалните компании. Той поздрави Светлозар Петров, шеф на „ Джобтайгър “ ООД, за превръщането на форума в традиция и чакана среща и от работодатели, и от младежи, търсещи разнообразни благоприятни условия за реализация.

От първото издание на „ Национални дни на кариерата “ е почнал професионалния път на над 48 000 души, помогнали сме за развиването на десетки експерти. Варна е градът, в който тези срещи минават при голям интерес, което доста ни радва, разясниха уредниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР