Варна. Безплатни профилактични прегледи за пациенти с аудио-вестибуларна патология, преболедували

...
Варна. Безплатни профилактични прегледи за пациенти с аудио-вестибуларна патология, преболедували
Коментари Харесай

Безплатни профилактични прегледи за пациенти с Аудио-вестибуларна патология, преболедували COVID-19, ще се проведат в Медицински университет - Варна

Варна. Безплатни профилактични прегледи за пациенти с аудио-вестибуларна патология, преболедували COVID-19, ще се проведат от през днешния ден до 17 октомврив Аудио-вестибуларната лаборатория в Медико-денталния център към Медицински университет-Варна . Гражданите, които желаят да се възползват от предоставената опция, би трябвало авансово да си запишат час на телефон: 052 677 299.

Прегледите са ориентирани към преболедували Ковид пациенти със признаци като звук в ушите (тинитус), хиперакузис, понижен слух, замаяност, световъртеж (вертиго) или неустойчивост в походката.

За последната година и половина след експлоадирането на пандемията непрестанно се разгласяват случаи в научните бази данни за налични връзки сред COVID-19 и признаци от региона на оториноларингологията, като да вземем за пример загуба на подушване, усет, слух, поява или утежняване на признаците на звук в ушите, поява на световъртеж.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР