Върлуващият коронавирус, който зарази над 480 000 души по света

...
Върлуващият коронавирус, който зарази над 480 000 души по света
Коментари Харесай

Пандемията "заключи" северноирландски треньор в България

Върлуващият ковид, който болести над 480 000 души по света и стана причина за гибелта на повече от 22 000, раздели фамилията на северноирландския треньор Уорън Фийни. Докато наставникът на " Пирин " е " заключен " в Благоевград, най-близките му остават в Белфаст, написа Belfast Telegraph .

" Семейството ми е добре в родния Белфаст, до момента в който аз останах в България. Планът бе да дойдат при започване на април, само че полетите бяха анулирани. Много ми липсват и те, и кучето ни Майла ", споделя Фийни.

" Хубавото е, че клубът има ресторант, само че той предлага единствено избрани храни. В България бързо започнаха нужните ограничения и затвориха страната. Всички мачове бяха анулирани, заведенията са затворени, градът " спи ". Не можем да се разхождаме свободно, а за мен е потрес да съблюдавам сходна обществена отдалеченост. Но ръководството е прецизно и тук има единствено 242 случая на инфектирани и трима умряли, а страната е с над 7 млн. население ", прибавя треньорът.
Британски модел в " Пирин " Благоевград (ВИДЕО) Северноирландецът Уорън Фийни пое "орлетата "

Британецът пое амбициозния отбор на " Пирин " Благоевград в средата на ноември 2019 година В клуба, дал на футбола ни Димитър Бербатов, някогашният северноирландски национал извършва ролята на типичен управител, има последната дума по всички настоящи въпроси, набелязва нови попълнения и води мачовете на тима. " Орлетата " заемат нежеланото 10-то място във Втора лига и се намират в серия от пет мача без победа.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР