Върховният съд в понеделник отхвърли жалбата на организатор на Black

...
Върховният съд в понеделник отхвърли жалбата на организатор на Black
Коментари Харесай

Върховният съд отхвърли жалбата на лидера на Black Lives Matter, подведен под отговорност за насилствено нападение срещу полицай

Върховният съд в понеделник отхвърли жалбата на уредник на Black Lives Matter, който беше измамен под отговорност от по-ниска инстанция за офанзива на инцидентен протестиращ против служител на реда на проведен от него митинг.

През 2016 година деятелят за цивилен права Дерей Маккесън беше съден от неназован служител на реда от Батън Руж — „ Джон Доу “ — за пострадвания, които е получил по време на митинг.

Доу твърди, че неидентифицирана трета страна е хвърлила " каменен " предмет по време на митинга и го е блъснала, като е избила зъбите му и го е оставила с мозъчна контузия. Офицерът съди Маккесън с теорията, че той „ е трябвало да знае “, че митингът „ ще стане принудителен, както други сходни вълнения са станали насилствени “.

„ Моделът беше заложен: протестиращи отвън щата, представляващи BLM, летят в град, събират се, блокират автомагистрала, ангажират и примамват полицията, плячкосват, нанасят вреди на имущество, нараняват минувачи, нараняват служители на реда. До...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР