Върховният съд в Лондон осъди 37-годишна българка да върне 182

...
Върховният съд в Лондон осъди 37-годишна българка да върне 182
Коментари Харесай

Българска завлече британски бизнесмен със 180 хил. паунда

Върховният съд в Лондон осъди 37-годишна българка да върне 182 000 лири на някогашния си ухажор - 57-годишния предприемач Марсел Куутър, откакто съумяла да измъкне парите с машинация, оповестиха английските медии.

Мануела Радева се срещнала с британеца в най-популярното приложение за запознанства в света " Тиндър " през февруари 2017 година. Българката се показала като капиталов банкер, споделила, че няма сътрудник и търси любовта. По думите на предприемача, той бил притеглен от " атрактивната " българка и двамата почнали връзка.

Скоро по-късно Радева се преместила в жилището на 20 години по-възрастния британец в източния лондонски квартал Уулуич. По време на 9-месечната им връзка, предприемачът направил доста първокласни дарове на българката, в това число ски уикенди в скъпи хотели и чанта на " Шанел ".

Приказката за 37-годишната Мануела обаче внезапно завършила, откакто Марсел Куутър разкрил, че тя освен не е капиталов банкер в Лондонското Сити, само че и се е омъжила няколко седмици преди да се срещнат в " Тиндър ".

Измаменият ухажор завел дело във Върховния съд в Лондон, настоявайки българката да му върне дадените й от него 182 000 лири. Пред магистратите през вчерашния ден Марсел Куутър декларирал, че е дал парите на Мануела, вярвайки, че тя ще ги влага от негово име. Освен това предприемачът дал и заем в размер на 36 000 евро на българката. Мануела Радева пък обяснила, че е омъжена, само че се е разделила другарски със брачна половинка си, а въпросните 182 000 лири й били дадени от Куутър, с цел да " поддържаме своя безценен и първокласен взаимен живот ".

Съдия Джон Каванах обаче постанови, че Мануела Радева би трябвало да върне 182 000 лири на някогашния си другар дружно с 3641 лири законна рента, както и да заплати над 20 000 лири правосъдни такси. Относно заема от 36 000 евро, които Куутър твърди, че е дал на някогашната си държанка, съдът постанови, че няма доказателства за това. След чуването в съда, Марсел Куутър съобщи пред публицисти, че към този момент е напуснал жилището в Уулуич, поради " прекомерно многото отрицателни мемоари ", съобщи Дир.бг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР