Върховният съд ще изслуша устни аргументи в началото на декември

...
Върховният съд ще изслуша устни аргументи в началото на декември
Коментари Харесай

Върховният съд ще разгледа „въпрос за квадрилиони долари“ в голямо данъчно дело

Върховният съд ще изслуша устни причини при започване на декември по дело, което има капацитета да промени необятно данъчния кодекс на Съединени американски щати и да коства на държавното управление стотици милиарди долари доходи.

Спорният въпрос в Мур против Съединените щати е въпросът дали федералното държавно управление може да полза избрани типове „ неосъществени “ облаги, които са благосъстоятелност като акции или облигации, които хората имат, само че от които те не са възстановили непосредствено цената, тъй че нямат директен достъп до парите, които коства парцела.

Големи елементи от данъчния кодекс на Съединени американски щати изискват приходите да бъдат „ осъществени “ преди може да бъде обложено с налог, само че критиците споделят, че това е присъщо безсмислена идея, която съдилищата просто подценяват от години заради административни непрактичности.

Дори в случай че съдът ограничи обсега на своето решение до съответния посочен налог в делото, известно като наложителен налог за репатриране, решение в интерес на ищците може да коства 340 милиа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР