Върховният съд на Венецуела анулира назначаването от страна на Венецуелския

...
Върховният съд на Венецуела анулира назначаването от страна на Венецуелския
Коментари Харесай

Лоялният на Мадуро съд във Венецуела отмени смяната на борда на Венецуелската държавна петролна компания

Върховният съд на Венецуела анулира назначението от страна на Венецуелския парламент т.е. опозицията на новите членове на борда на държавната енергийна компания PDVSA и на дъщерната ѝ американска компания Citgo. Съдът, в който множеството магистрати са лоялни на Николас Мадуро, блокира банковите сметки на 15 членове на Националното заседание, ръководено от Хуан Гуайдо, които влизат в четерите борда на петролната компания и им забрани да напущат страната, съобщи БГНЕС.
" Конституционният състав на Върховния съд отбелязва, че оценената инструкция, издадена от Националното заседание, е безусловно оскъдна и няма правно деяние ", съобщи арбитър Хуан Хосе Мендоса Джовер в правосъдното съвещание, излъчено от телевизионния канал Telesur.
В сряда, 13 февруари, следеното от опозицията Национално заседание утвърди членовете на специфичния ръб на шефовете на PDVSA. Малко по-късно от кабинета на приетия от Съединени американски щати и доста други страни за краткотраен президент на Венецуела Хуан Гуайдо обгърнаха и имената на членовете на новия ръб на шефовете на Citgo.
Припомняме, че Съединени американски щати към този момент блокира 7 милиарда $ активи на Citgo на американска територия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР