Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей заяви, че Ал

...
Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей заяви, че Ал
Коментари Харесай

Хаменей успокоява Палестина, че Йерусалим остава тяхна столица

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей съобщи, че " Ал Куд " - Йерусалим ще остане столица на Палестина , по време на среща с уредници и публични лица на иранската организация " Хадж " в Техеран. оповестява АМН.

" Сатаничната и мръсна политика, призната от Съединени американски щати във връзка с Палестина е наречена " договорка на века ", само че те би трябвало да знаят, че тази договорка, която са си представяли като " Божествената благосклонност " в никакъв случай няма да се случи ", изясни аятолах Хаменей.

 Израел разположи
Израел разположи " Железен купол " в Тел Авив след ескалацията с Газа

Най-малко двама палестинци починаха

Иранският водач отхвърля решението Йерусалим да се трансформира в публична столица на Израел : " в несъгласие с упованията на американските публични лица, които са на всички места да вършат нещо за палестинския въпрос, въпросът за Палестина няма да бъде пропуснат, а свещеният град Ал-Куд (Йерусалим) ще остане столица на Палестина ", добавя Хаменей.

" Халюцинацията, за която си мечтаят , мислейки, че взимат Ал-Куд (Йерусалим) и казвайки, че под града, над града, на всички места, на изток и на запад би трябвало да бъде в ръцете на евреите, е без значение . Това няма да се случи и палестинската нация сигурно ще се опълчи, а мюсюлманските страни ще застанат зад палестинската нация , с цел да предотвратят това ", добавя аятолах Али Хаменей .

 Абас благодари на Путин за препоръките за Близкия изток
Абас благодари на Путин за препоръките за Близкия изток

Палестинският президент ще участва на финала на международното по футбол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР