Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей се подигра със

...
Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей се подигра със
Коментари Харесай

Иран се подигра на американската демокрация

Върховният водач на Иран аятолах Али Хаменей се подигра със положението на демокрацията в Съединените щати, визирайки обвиняванията в " изборна машинация ", отправени от сегашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп след президентския избор на 3-ти ноември.

" Какво представление! Един човек споделя, че това са най-измамните избори в историята на Съединени американски щати. Кой споделя това? Президентът, който сега е на своя пост. Неговият противник пък споделя, че Тръмп има намерение да фалшифицира изборите! Ето по какъв начин стоят нещата с изборите в Съединени американски щати и с американската народна власт ", написа нощес Али Хаменей в профила си в Туитър, съобщи БНР.

Вчера за деня на изборите висшият водач на Иран съобщи, че " пресметливата и ясна политика " на Техеран по отношение на Вашингтон няма да се промени без значение от резултатите от изборите в Съединени американски щати през 2020 година

" Без значение кой ще завоюва изборите в Съединени американски щати, това няма да повлияе на политиката ни по отношение на Съединените щати. Някои хора приказват за това какво ще се случи, в случай че бъде определен този или оня. Да, може да се случат избрани събития, само че нас те не ни касаят ", разгласява в Туитър Али Хаменей. Подигравателните послания на Хаменей по отношение на демокрацията в Съединени американски щати идват на фона на подадените от щаба на Доналд Тръмп тъжби против преброяването на гласовете в щатите Мичиган, Пенсилвания и Джорджия, които щати могат да решат изхода от президентската конкуренция с Джо Байдън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР