Върховната касационна прокуратура възложи на КПКОНПИ да провери произхода на

...
Върховната касационна прокуратура възложи на КПКОНПИ да провери произхода на
Коментари Харесай

Проверяват с какви средства за закупили жилищата си Ангелкова и Жаблянов

Върховната касационна прокуратура разпореди на КПКОНПИ да ревизира произхода на средствата, с които са закупени жилищата на министъра на туризма Николина Ангелкова и народния представител от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов.

От обвиняването допълват, че инспекцията е след постъпил сигнал от депутати на НФСБ в ПГ „ Обединени патриоти “ и медийни изявления.
Симеонов отново пита за парцел на Ангелкова, този път – в „ Драгалевци ” Националистът чака Борисов да изиска оставката на туристическия си министър
ВКП е разпоредила да се изиска информация по отношение на притежаваните от проверяваните лица недвижими парцели – декларирането им, нотариалните актове, цените, на които са добити, дължимите налози и произхода на средствата за покупката.

От прокуратурата желаят да бъдат разпитани, както двамата политици, по този начин и продавачите на съответните парцели – от по кое време се познават, дали имат предни връзки, по какъв начин са открили контакт и по какъв начин са протекли договарянията за продажба на съответните парцели.
Ангелкова: Предстои да заявявам новия парцел, цената му е пазарна Тя сподели къщата... само че на фотография от преди 7 години
От всяко от проверяваните лица ще се изиска единодушие за откриване на банкова загадка, допълват от обвиняването и споделят още, че инспекцията е подписана и от основния прокурор Сотир Цацаров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР