Върховен съд на ЕС отмени санкциите срещу милиардерите Михаил Фридман

...
Върховен съд на ЕС отмени санкциите срещу милиардерите Михаил Фридман
Коментари Харесай

Съдът на ЕС се произнася в полза на руските олигарси Фридман и Авен в удар срещу режима на санкции

Върховен съд на Европейски Съюз анулира глобите против милиардерите Михаил Фридман и Петр Авен, като откри, че няма задоволително доказателства, че двамата олигарси поддържат войната на Кремъл против Украйна.

Решението е сериозен удар върху режима на наказания на Европейски Съюз против Москва, който е ориентиран против над 1700 души и над 400 формирания, обвинявайки ги, че поддържат или разрешават нахлуването в Украйна.

Генералният съд на Европейски Съюз заключи, че Европейски Съюз не е показал задоволително доказателства, с цел да покаже, че милиардерите са взели участие в напъните за подкопаване на Украйна, евентуално създавайки казус за други обжалвания.

Решението, открито там може да е „ известна степен на непосредственост сред Петр Авен и Михаил Фридман и Владимир Путин или неговото обграждане “, само че сподели, че Европейски Съюз не е съумял да „ потвърди, че [мъжете] са подкрепяли дейности или политики “, които са навредили на Украйна, подкрепяли са основни съветски чиновници или са се възползвали от техните решения.

Авен и Фридман са най-известн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР