Въпросното лице няма друга алтернатива освен да съжалява. Цели по-ниско

...
Въпросното лице няма друга алтернатива освен да съжалява. Цели по-ниско
Коментари Харесай

Кокинов: Не съм виждал Борисов и Цацаров, човек се учи от грешките си

Въпросното лице няма друга опция с изключение на да съжалява. Цели по-ниско наказване. Ще получи най-вероятно 30 години за това тежко закононарушение. Ако в действителност съжаляваше, щеше да отиде да се съобщи. Позицията му е безалтернативна. Това сподели юрист Николай Кокинов по БТВ, във връзка убийството в Русе и задържането на Северин Красимиров.
Далече съм от следствието. Според мен този човек е видял това младо и хубаво момиче, евентуално е бил притеглен от някакъв предмет или чисто полово. След това я е дръпнал в храстите. Изнасилил я е и с цел да прикрие това закононарушение, я е умъртвил.

Трудно ми е да преценява дали са го заковали с доказателства. Мисля,че прокуратурата няма да има огромни проблеми с доказването. Лицето по-скоро ще признае виновността си, с цел да получи по-малко наказване. Последна дума ще има съдът.

Със сигурност процесуално това дело няма да е елементарно. Прокуратурата ще се опита да бъде прецизна, с цел да показва мощност. Защитата е с леко стеснени благоприятни условия. Всеки има право на отбрана. Това е част от занаята. Не може клиентите да бъдат светци. Всичко опира до професионализъм.

Когато обвиненото лице признае виновността си, това е тип договорка. Какво обаче печелят потърпевшите?! Остава възприятието за неправда. Това не е като на пазар за премерим кило домати и патладжани и да разберем кое е по-скъпо. По-бързо е съдопроизводството, само че остава гадничко възприятие за незадоволство измежду потърпевшите. Това е чист недостиг на правдивост. Хората са с чувство, че нещо им липсва, нещо не получават.

Никога не виждам обратно, виждам напред. Човек се учи от грешките си. Не е моментът да разясня диалога „ Ти си го избра “. Не съм се виждал с Борисов и Цацаров. Не виждам смяна в правосъдната система. Трябва да се трансформират доста дребни елементи. Всяка система има потребност от ъпдейти. Професионалистите виждат тези неща в всекидневието. Наказателното право е като часовник с махало. Твърде радикалната смяна от време на време води до прекомерно крайни резултати. Има какво да се желае постоянно. Нормално се усещам. Наказателният развой е съревнование. Стоиш от едната или другата страна. В последна сметка искаш да си победител на финала.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР