Въпросът ще бъде поставен за разглеждане на заседание на Общинския

...
Въпросът ще бъде поставен за разглеждане на заседание на Общинския
Коментари Харесай

Да бъдат осветени улици в Сарафово настояват жители на бургаския квартал

Въпросът ще бъде подложен за разглеждане на съвещание на Общинския съвет Бургас. Това стана допустимо след решение на Комисията за публичен ред и сигурност. Докладната на съветниците, които сигнализират за казуса е обвързвана с монтирането на осветяване на две съответни улици. Това са „ Албатрос “ и „ Манастирска “.
Хората, които живеят в региона, се оплакват от непрогледния мрак и проблемите, които изпитват с предвижването в тъмните часове на деня. Много от фамилиите се тормозят и за децата, които се прибират от учебно заведение по мрачно. Те са принудени да употребяват фенерчетата от телефоните си, които не са задоволителни с цел да осветят пътя.
Предложението за монтиране на осветяване по двете улици е утвърдено единомислещо на съвещанието на Комисията за публичен ред и сигурност. Съветниците, които са внесли докладната бележка оферират парите нужни за решаването на казуса да бъдат заложени в бюджета на Община Бургас за 2020 година. Следващата сесия, която ще се организира на 19 декември ще даде отговор на въпроса, дали предлагането ще бъде подкрепено от всички общински съветници.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР