Въпросът с Македония беше в точката си на замръзване, във

...
Въпросът с Македония беше в точката си на замръзване, във
Коментари Харесай

Виктор Насър: Радев има право на лична позиция по македонския въпрос

" Въпросът с Македония беше в точката си на заледяване, във съвместен интерес е да се придвижва. Максимално бързо показахме дейности, с цел да се позволи. Между държавното управление и президента има градивен разговор. Не виждам интервенция, институциите са самостоятелен една от друга ".

Това съобщи Виктор Насър от " Продължаваме Промяната " пред NOVA NEWS.

Той акцентира, че Радев има право на персонална позиция. " Историческата комисия не трябва да стопира работа, тъй като това би повлияло отрицателно на мотивацията на останалите работни групи ", разяснява Насър.

По думите му концепцията на българския батальон в НАТО демонстрира самостоятелност. " Ще се проучват дефицитите в защитата. Съюзнически сили ще ни подкрепят с техника ", изясни той. И посочи, че България се приготвя интензивно във всички сфери, които могат да бъдат наранени от рецесията в Украйна, само че ще се разчита на дипломация до дъно. А по енергийната тематика съобщи, че търсим диверсификация. " Русия разчита на приходите си от експорт на първични материали, тъй че има огромна потребност от тях ", сподели още Насър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР