Въпросът с дълговете на мюфтийството е сделка между ГЕРБ и

...
Въпросът с дълговете на мюфтийството е сделка между ГЕРБ и
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ се уплашиха за дълговете на мюфтийството, и сега хвърлят прах в очите на хората

Въпросът с задълженията на мюфтийството е договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи от началото до края. Ако не беше Българска социалистическа партия, това щеше да мине. Сега анулират опрощаването не тъй като чуха гласа на хората, а тъй като се уплашиха. Това сподели на конференция водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Първи декларирахме какъв е казусът и към този момент има някакъв резултат. Имам риторичен въпрос – къде Българска социалистическа партия е по-силна – в цялото, в общото, в говорилнята, където никой не чува нашия глас или отвън Народното събрание, където гласът ни се чува, съобщи Нинова.

Борисов си напомни персоналното си присъединяване във Възродителния развой, заприказва се за опасност за етническия мир, мюфтията заприказва за Косово. Сега като анулираха опрощаването, има ли заплаха за националната сигурност, радикалиизраме ли се, ще има ли Косово? Изводът – плашат ви, хора, не тъй като има етническо напрежение, а тъй като посредством вашите пари си заплащат оставането на власт на Движение за права и свободи. Сега още веднъж ви манипулират. Имайте самочувствие и храброст, че от вас зависят нещата. Можете да измененията освен едно решение на Народното събрание и на кабинета, можете да измененията и модела на прехода, в случай че си повярвате, че силата е у вас хора. А тя е у вас, съобщи Нинова.

Искаме ясните условия, при които се разсрочват тези отговорности. Едно разсрочване за 50 години да вземем за пример си е опрощаване. И сега манипулират и хвърлят прахуляк в очите на хората. Освен боязън в обществото, по този метод внасят и разделяне, уточни водачът на Българска социалистическа партия.

Ще има ли график на разсрочване на общинските лечебни заведения, с цел да не банкрутират, ще има ли график на отговорностите за български жители. Как по този начин – за едни по един метод, за други, по различен метод, акцентира Нинова.

Гарантирам, че това предложение ще бъде подкрепено от Движение за права и свободи и от Обединените патриоти, тъй като такава е била договорката. Замазват очите на хората, с цел да просъществува допустимо най-дълго новата тройна коалиция ГЕРБ – Движение за права и свободи – Обединени патриоти, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР