Въпросът е защо имаше нужда от кампания анти-Станишев? Защо имаше

...
Въпросът е защо имаше нужда от кампания анти-Станишев? Защо имаше
Коментари Харесай

Миков също атакува Нинова, Джамбазки заплаши Атака със съд

Въпросът е за какво имаше потребност от акция анти-Станишев? Защо имаше потребност от еднолични решения, маскирани под решения на Националния съвет – да се извадят депутатите от Народното събрание. Имаше " бодряшко напомпване и нереалистичен взор ". За 2 години сме на същото място, на което бяхме. Това съобщи някогашният водач и някогашен ръководител на Народното събрание Михаил Миков.
Какво щяло да бъде – мисля, че какво е е значимото, безапелационен беше Миков. На въпрос на Нова телевизия обаче дали има мотивация да се желае оставката на Корнелия Нинова, някогашният водач на Българска социалистическа партия отвърна, че " въпросът с кресливото слагане на оставки не е най-съществен ", само че трябвало да има сериозен разбор и да се носи политическа отговорност. Според Миков, редовно се прокарвали разграничителни линии в Българска социалистическа партия и в този момент би трябвало да има съвещание на Конгреса, което да върне груповото държание в Столетницата. А някогашният ръководител на Българска социалистическа партия добави, че надали той тъкмо би трябвало да желае оставки.
Не чакам кой знае какви чудеса от преференциите, добави Миков. " Всеки би трябвало да има куража да каже какво мисли, тъй като не може с това разделяне и войни да желаеме да представим нова вероятност ", акцентира Миков.
ВРЕМЕННИ ОФИЦИАЛНИ РЕЗУЛТАТИ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ
Патриотичен звук
Всяка една неистина – за апартамент, ще мине през съда и тези хора ще могат да показват своята теза там, а като не могат, ще бъдат наказани. Да, за " Атака " приказвам, разясни Джамбазки кого има поради. " Алфа " от заран до вечер се занимава дали има тризонет, седемзонет, дали семейството ми е циганска. Тези хора се занимаваха с гадости, сподели Джамбазки.
На пряк въпрос дали освен това състояние е допустимо Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака ” да са в една коалиция, отговорът на зам.-председателя на Вътрешна македонска революционна организация не беше безапелационен и той не зае твърда позиция. Джамбазки сподели единствено, че " би трябвало да седнем и да поговорим ". " Ултиматум няма да слагаме ", добави той и не пожела да приказва дали " Обединени патриоти " ще отидат дружно на локалните избори. " Не знам какъв брой пъти ще я настъпват тази мотика ", разяснява евродепутатът.
Джамбазки сподели и, че Валери Симеонов се е обадил да го поздрави, само че Волен Сидеров - не. Той посочи и, че няма да търси поддръжка в Екологичен потенциал от националистите на Льо Пен, тъй като тя градила акцията си на това да се гонят " тези от Изток " и дефинира " прилепването " на Веселин Марешки към Льо Пен и Салвини като " липса на политически опит ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР