Въпрос на диалог – така депутатът на ДПС Халил Летифов

...
Въпрос на диалог – така депутатът на ДПС Халил Летифов
Коментари Харесай

Пак сигнал от ДПС дали Борисов трябва да остане премиер: Въпрос на диалог

Въпрос на разговор – по този начин депутатът на Движение за права и свободи Халил Летифов разяснява дали партията му желае министър председателят да не се споделя Бойко Борисов.
Според него, разговор с предварителни условия и то за безусловна капитулация не може да се случи. " Колективната безнаказаност би трябвало да стане групова отговорност ", сподели той пред Българска национална телевизия.
 Слави Трифонов: Вчера Бойко Борисов си призна, че е излъгал, а през днешния ден описа нов тъп анекдот Слави Трифонов: Вчера Бойко Борисов си призна, че е излъгал, а през днешния ден описа нов тъп анекдот
Само аз ли имам възприятието, че живеем в тъп анекдот? Вчера Бойко Борисов хвърча с хеликоптер и се хвали пред някакви саудитци с „ Балканс...
На въпрос дали единствено поради неналичието на разговор Движение за права и свободи желае оставката и на президента Румен Радев, отговорът беше, че Радев правел политика като ГЕРБ, само че с противоположен знак. Той не осъзнава защо служи президентската институция, счита Летифов, говорейки с изрази като „ език на омразата ”. Депутатът от Движение за права и свободи сподели и, че не може президентът да не е труженик за държавността.
Колкото до концепцията за Велико национално заседание, коментарът на Летифов беше, че " тази концепция по-скоро е неприложима ". Той добави, че процесът " почтеност на изборите " е непрекъснато течащ.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР