Въпреки трудните моменти за цялото семейство, вниманието и усилията на

...
Въпреки трудните моменти за цялото семейство, вниманието и усилията на
Коментари Харесай

Забавленията по мъжки на Уилям и Джордж

Въпреки сложните моменти за цялото семейство, вниманието и напъните на принц Уилям и Кейт Мидълтън са ориентирани на първо място към техните деца и благосъстоянието им. Ето за какво в последните месеци съпрузите са напълно отдадени на своите трима наследници, а моментите дружно са тези, в които принцесата Уелс може да не мисли за здравословното си положение и всички несгоди.
 Кейт Мидълтън и отсъствието и на принц Уилям на великденската работа - за какво взе това решение
Семейството на първо място - значимият жест на принц Уилям

Тя постоянно е била до него, в този момент е негов ред

Е, курсът химиотерапия, който се наложи да премине поради откритото онкологично заболяване при претърпяната неотдавна коремна интервенция съумя да наруши обичайния й динамичен темп и й се постанова повече да почива, да се възвръща и да делегира част от грижите за Шарлот, Джордж и Луис. А най-голямата й поддръжка и опора - нейният брачен партньор, дава всичко от себе си, с цел да обезпечи пълноценни дни и на децата, и на нея.

Тази седмица принц Уилям откри време за едно от обичаните занимания с по-големия си наследник принц Джордж. Двамата от години са редовни посетители на стадиона и обичат да гледат онлайн мачове на британски тим. Този път избраха двубоя между Астън Вила и Лил, четвъртфинал на Лигата на конференциите, който англичаните завоюваха с 2:1.

Prince William and Prince George cheer on Aston Villa in first outing since Princess of Wales’ cancer announcement

Read more
— The Telegraph (@Telegraph)
Победата провокира вълна от страсти по трибуните, а принц Уилям и също се заразиха с положителното въодушевление и се изявиха като същински футболни ентусиасти. За никого не е загадка и че бъдещият крал е върл почитател на Астън Вила.

Prince William & Prince George at Europa Conference League quarter final match.
Img Src:
— katemiddletonlookbook (@katelookbook)
А наличието им бе по-специално от всеки път, тъй като това е и първото обществено появяване на принца на Уелс, откакто брачната половинка му заяви, че е болна от рак. Първоначалният проект бе той да се върне към формалните си кралски задължения след Великден, само че две седмици след празника това още не се е случило. И наподобява фамилията има потребност от още време и всички са подготвени да им го дадат - колкото им е належащо, написа Daily Mail.
 Принц Уилям с първа обява след диагнозата на Кейт Мидълтън
Принц Уилям с първа обява след диагнозата на Кейт Мидълтън

Ето какъв е мотивът за нея

След мача татко и наследник са се върнали в имението Anmer Hall в Норфолк, където към момента обитават до края на ваканцията на децата на 17 април. И евентуално по-късно принц Уилям ще стартира постепенно да се връща към кралските каузи. А Кейт Мидълтън ще направи същото едвам когато получи зелена светлина от екипа лекари, които наблюдават деликатно здравословното й положение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР