Въпреки отстъплението на коронавируса и падането на противоепидемичните мерки, почти

...
Въпреки отстъплението на коронавируса и падането на противоепидемичните мерки, почти
Коментари Харесай

Над 40% от британците могат да работят от вкъщи

Въпреки отстъплението на ковид и рухването на противоепидемичните ограничения, съвсем 20% от работещите в цяла Англия не престават да се трудят напълно по домовете си, като равнищата в Лондон са най-високи, оповестява Yahoo Finance, като се базира на английската статистика.

Хибридната работа, налична преди пандемията единствено за една осма от популацията на страната, в този момент се употребява от 3,5 пъти повече хора (28%), 16% са тези, които работят единствено и само от вкъщи си. Това са по-ниски равнища спрямо пика на пандемията (тогава 49% от хората бяха работили от у дома в даден миг през последната седмица преди анкетата), само че в действителност демонстрира растеж по отношение на година по-рано (когато бяха 38%).
 €2,5 милиарда са вложени в офиси през първата половина на 2022 година в ЦИЕ, макар работата от у дома
€2,5 милиарда са вложени в офиси през първата половина на 2022 година в ЦИЕ, макар работата от у дома

В изследване измежду експерти от висшия мениджмънт на компании, основани в Полша, 89 % от интервюираните показват, че в техните организации е въведен хибриден модел на работа

На този декор в Лондон единствено хибридно работещите са цели 40 на 100, като тук не влизат тези, които изобщо не посещават офиса.

Хибридната работа и тази напълно от у дома са " новото обикновено " най-много за добре образованите и добре платени експерти на сред 34 и 44-годишна възраст. Така пък най-младите чиновници с ниски заплати е най-вероятно да се постанова всеки ден да пътуват до работното си място, като измежду тях са най-вече и тези, чиито отговорности не могат да се извършват отдалечено.

Изненадващо или не, работещите хибридно в държавния и публичен бранш като % са повече от тези в частния (35% против 26%).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР