Въпреки огромното желание на Кристиан Ериксен да подпише с Реал

...
Въпреки огромното желание на Кристиан Ериксен да подпише с Реал
Коментари Харесай

Зидан не иска Ериксен, целта му е само една

Въпреки голямото предпочитание на Кристиан Ериксен да подпише с Реал Мадрид, това едва ли ще се случи, написа AS. Преди седмица халфът на Тотнъм непосредствено съобщи, че “иска да опита нещо ново и да пристъпи към идващото стъпало”, само че проектите на испанския отбор са разнообразни. Тази информация е в синхрон с днешната вест на “Марка”, че треньорът Зинедин Зидан желае само Пол Погба, макар че управлението е предложило датчанина като негова опция.

Все отново клубните шефове са склонили да уважат желанието на техния ментор и да доведат сънародника му на “Сантиаго Бернабеу”. От друга страна, Манчестър Юнайтед няма да продаде звездата си толкоз елементарно. “Червените дяволи” упорстват за не по-малко от 150 млн. евро, а за сътрудниците им от Мадрид сумата е прекомерно висока. Именно по тази причина Флорентино Перес е предложил Ериксен и Дони ван де Беек от Аякс. Зидан обаче е бил неотстъпчив: желае само Погба. Неговите причини били, че международният първенец ще донесе в състава конкуренция, лидерски качества и добра атмосфера. Освен това той приказва испански език чудесно, защото жена му е от Боливия. За да премине в Реал обаче, Погба ще би трябвало да понижи доста заплатата си, а в подмяна на това ще подпише контракт за шест сезона.

Междувременно, Ериксен, който щеше да излезе на мадридчани 70 млн. евро, е почнал да обмисля дали да одобри офертата на Тотнъм за нов контракт. Настоящият му изтича в края на идващия сезон и точно това беше повода испанският отбор да демонстрира интерес към него. Новото предложение на лондончани е за 4 години и 6 млн. евро на сезон. Така той би се изравнил в това отношение с Юго Лорис и Деле Али, а единствено Хари Кейн с 8,8 млн. евро ще взима повече.
Christian Eriksen left in limbo as Real Madrid go all out to get Pogba https://t.co/VflsippCrP pic.twitter.com/o0ijNrsj3k
— AS English (@English_AS) June 11, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР