Въпреки нарастващия брой заразени с коронавирус у нас, премиерът Бойко

...
Въпреки нарастващия брой заразени с коронавирус у нас, премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов от Брюксел уверява, че епидемията е под контрол


Въпреки възходящия брой инфектирани с ковид у нас, министър председателят Бойко Борисов продължава да твърди, че всичко е под надзор. Той е в Брюксел, на съвещание на Европейския съвет. И този конгрес не бе подминат от. Председателят на Еврокомосията Урсула фон дер Лайен си потегли предварително поради инфектиран в екипа й, полският министър председател не участва на срещата, тъй като е по карантина.

Борисов разгласи, че общият проект за деяние на Европейски Съюз е най-сетне признат, само че подлага на критика някои страни, че взимали под паника решения и по този начин плашели останалите страни.

Той, всекидневно, похвали българските управляващи, че се оправят с епидемията. И акцентира, че всичко зависи от спазването на ограниченията. Затова моля за отдалеченост, стерилизация и носене на маски, написа Бойко Борисов във Facebook.

Смятам, че ограниченията които страната ни взима са задоволителни. Грижим се и за психическото здраве на хората. Апелирам за повече самоконтрол и отговорност. В България добре имаме добре написани правила от Министерството на здравеопазването и, в случай че всички ги съблюдаваме, няма да се постанова въвеждането на нови, добави още Борисов.

Убеден съм, че децата би трябвало да вървят на учебно заведение. Благодаря на учителите, които всекидневно, отговорно и с грижа дават познания на децата в класните стаи.

Карантината у нас ще бъде понижена на 10 дни. Българската страна е осигурила нужния брой проби, с цел да може лекарите да правят своята работа, гласи още известието на премиера в обществените мрежи.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР