Въпреки лошите новини около бъдещето на Левски, феновете на отбора

...
Въпреки лошите новини около бъдещето на Левски, феновете на отбора
Коментари Харесай

Феновете на Левски изкупуват билетите за вечното дерби

Въпреки неприятните вести към бъдещето на Левски, почитателите на тима не считат да изоставят любимците си. Именно поради това те изкупуват всеобщо билетите за безконечното дерби с ЦСКА - София на 15 февруари на " Виваком Арена Георги Аспарухов ". Така последователите желаят да вкара свежи пари в касата на клуба, тъй като не е ясно още какъв брой дълго босовете ще се ангажират с издръжката на тима. Вчера бяха продадени и двата централни блока на Сектор " А ". Местата на централната естрада са по 15 лв.. Очаква се до срещата те са бъдат изчерпани. Потръгна и продажбата на билети и в Сектор " Б ". Там цената е 10 лв.. От фракцията " Ултрас Левски " написаха в профила си във Facebook:

" Билетите за Сектор А са пред изчерпване и всеки, който желае да бъде с нас на мача, има последна опция да се снабди със своето място, закупувайки билет или по-добре - сезонна карта за Блок 5 на стадион Георги Аспарухов!

" Времето за помагане е в този момент, след започване на общото въстание не ще имаме потребност от ничия помощ - вратата за родолюбците ще да се затвори. Останалите и закъснелите не ще бъдат към този момент наши другари... "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР