Въпреки интензивното заглушаване, отделни гласове на учени от различни държави

...
Въпреки интензивното заглушаване, отделни гласове на учени от различни държави
Коментари Харесай

Някои етични съображения, свързани с масовото ваксиниране против COVID-19 - част II

Въпреки интензивното заглушаване, обособени гласове на учени от разнообразни страни към момента стигат до общественото пространство посредством обществените медии, интернет и разнообразни подкастове. Общото в тях е, че учените упорстват преди слагането на каквато и да било ваксина срещу ковид, осведоменото единодушие да е реалност. Те не са антиваксъри, те просто държат на правата на индивида и желаят всеки, който взема решение да се имунизира, да има цялостен достъп до наличната информация и статистика за изгодите и риска от имунизациите, колкото и нищожна да е тя в изпитателните етапи и да е наясно, че става дума за пробни лекарства. Тези хора най-вече задават тревожни въпроси, на които научният свят още не е дал отговор. Те не са срещу имунизациите, те са срещу осведомителното затъмнение. Предлагаме ви три отзиви от последните дни, на двама американци и на един руснак. Нарочно няма да цитираме статистически данни от затъмнени уеб сайтове и изследвания, нито медицински обстоятелства, както и безапелационни изводи, които могат да разколебаят някого при вземането на решение. 
Целта на тази публикация е информативна. Екипът на Списание 8 не се ангажира с едно или друго мнение по отношение на правотата на лицата, представени в този текст. Ние не заемаме позиция, ние вършим това, за което сме основани - да ви осведомяваме задълбочено, базирайки се на действителни източници. 

В първата част на тази публикация ви представихме позициите на един от изобретателите на иРНК имунизациите доктор Робърт Малоун и на Ралф Ди Клементе, асистент-декан по нововъведения в региона на публичното здраве и професор по обществени и поведенчески науки в В Училището за световно публично здраве към Нюйоркския университет. Във втората част ще ви срещнем с въпросите, на които няма отговор Александър Редко - лекар на медицинските науки, хирург, учен от Руската академия на науките. Неговите паники са свързани със обстановката в Русия, само че доста от въпросите, които задава, вълнуват и нас.

Със наложителното имунизиране на огромни групи от хора, наложено от управляващите в доста региони на Москва, се нарушава Конституцията на Руската Федерация, в чийто 21 член се споделя, че „ Никой не може да бъде подлаган без неговото непринудено единодушие на медицински, научни или други опити ". Военно състояние не е обявявано, а се имунизират наложително бременни, сираци, инвалиди и военни. Нарушава се и Нюрнбергския кодекс, твърди Редко.
Ваксинираните не подписват застраховка, не им се заплаща за клинично изпитване на лекарства. Според учения цялата информация за това, какво се случва с хората след имунизиране, в това число и смъртните случаи, би трябвало да се разгласява навреме.
Защо липсват всевъзможни научни разработки за следваксинационния интервал, пита той. Според него това е Клондайк за научните служащи и би трябвало тематиката да съставлява теоретичен интерес с голямото си поле за проучвания, само че такива няма. Пишете какъв брой души са избавени, какъв брой не са се разболели, какъв брой са се заразили, само че са изкарали леко инфекцията, резултатите за равнището на антителата, равнищата на отбрана, упорства Редко. Той е събрал екип от хора, които натрупат данни от потърпевши от имунизациите или получили затруднения, или със гибел в фамилията след ваксина. Готов е да даде тези данни на всеки, който се интересува, с цел да бъдат изучени всички елементи на процеса.
„ Александр Гинцбург (оглавяващ Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология „ Н.Ф.Гамалеи " ) в края на предходната година съобщи, че съветската ваксина ще работи 2 години. През април тази година заяви, че тя ще работи цялостен живот и той щял да остави антитела като завещание на децата си. Преди няколко дни заяви, че съветската ваксина работи половин година. Това значи, че ученият няма изясненост по въпроса, нито постоянна позиция. След още някое време той може да каже, че имунизацията работи един месец " - тревожи се Редко. 
„ Аз не мога да настоявам какви са точните вреди от имунизацията, само че считам, че да се имунизират хора преди планова интервенция е закононарушение, тъй като първата игла срутва имунитета. Какво да кажем при имуносупресията при раковоболните?  А какво е това условие 14 дни преди първа игла да не сте контактували с болен от COVID-19? Как може някой да подсигурява това? " - натрупа въпросите Редко.
Според учения има голям брой тъмни петна на картината, само че има и заповеднически напън от всички етажи на властта - от законодателна и изпълнителна до служители и шефове на предприятия, които не разрешават да се върви на работа без ваксина и уволняват отказващите да се бодат. 
Той дава и данни за смъртните случаи от ковид в Русия както и данни за свръхсмъртността по формалната статистика за предходната година и прави извода, че доста повече хора са починали от неоказана неотложна помощ, препрофилиране, от възбраната за осъществяване на планови интервенции и недиагностициране, в сравнение с от COVID-19. 
Статистиката е тотално объркана, твърди Редко. Можем ли да заявим твърдо, че изнасяните данни за всички заболявания и смъртни случаи са точни? Не, всичко е неистина, споделя той. Никой не може да твърди, че една или друга цифра е вярна. Според него всеки може да извади числа и данни, които потвърждават неговите причини и това се случва при безусловно противоположни отзиви. 
Академикът цитира Галина Борисовна Кириличева - някогашен кадър на центъра „ Н.Ф.Гамалеи ", съгласно която:
„ Човек със постоянна имунна система след имунизация става цел за всички други инфекции с изключение на за тази, срещу която е бил имунизиран ". Тоест ваксинирайки децата, измежду които смъртността от ковид е доста ниска, убиваме детския им здрав имунитет и ги подлагаме на риск. Не знаем нищо за това по какъв начин имунизацията се отразява в дълготраен проект на тяхното развиване - ще имат ли проблеми с репродуктивната функционалност, няма ли да зародят онкологични проблеми и т.н и така нататък Никой до през днешния ден не ни е разказал в детайли, тъй като такива проучвания няма. 
Но опити се вършат. И някой шеф на институт, седи като някой Чикатило и разсъждава: „ Днес ще опитаме със 17-18-годишните, на следващия ден - с 8-9-годишните, а по-нататък ще стигнем и до 4-годишните. " Смятам, че това е закононарушение и съм подготвен да не отстъпвам тази своя позиция, декларира Редко. Да ваксинираш дете, което не боледува от тази болест, може да хрумне единствено на някой човеконенавистник. 
Нека това се случи, само че в случай че се направи ваксина с доказателства за нейното качество, с точни данни за нейната успеваемост, с индикатори за антителата, с данни за смяна на клетъчния имунитет - само че не така и така.
Защо не изследвате индивида, преди да му биете имунизацията - ами в случай че му предизвикате цитокинова стихия - задава въпроса си без заобикалки ученият. Знаем, че това се случва. 
„ Не би трябвало да се борим с природата. Трябва да съжителстваме с нея. Всичко, основано от нея е благоразумно, по Божественому. Над 100 милиона вируса има на земята, ние познаваме единствено дребна част от нашата Вселена, създали сме единствено първата крачка. Какво, ще се имунизираме от всеки вирус ли?
Човекът е умислен от Създателя до най-малката детайлност. Той би трябвало самичък да се оправи, да образува имунитета си.
Трябва да поддържаме връзка, да се прегръщаме, да се целуваме. Трябва да имаме живот, а не сходство на живот. 
Искат да ни обезличат, да ни вкарат в рамки, да изтрият усмивките ни. Защо не ни сложат и очила - вирусите влизат в нас по-лесно през очите, в сравнение с през устата.
Облечете ни в скафандри, направете ни извънземни - без страсти, немислещи, подчиняващи се на заповеди, на тракване с пръсти. 
Наричам това опростяване на човешката същина. 
Ако живеем и упражняваме имунитета си - ние сме живи. Можем да се оправим с всичко. И децата не би трябвало да се крият по домовете си - те също вземат участие в общата ни работа по отслабването на вируса. Природата милиони години отработва тази технология и тя ще ни помогне да се спасим. Децата ни ще ни спасят. "   
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР