Въпреки големите ресурси икономиката на Русия е посредствена и е

...
Въпреки големите ресурси икономиката на Русия е посредствена и е
Коментари Харесай

Шефката на RT: Да национализираме ИКЕА. Те са на наша територия и се държат като прасета

Въпреки огромните запаси стопанската система на Русия е посредствена и е три пъти по-малка от тази на Италия, да вземем за пример, само че за сметка на това самочувствието на управниците й по никакъв начин не е малко.

Страната няма нито една сполучлива марка със артикули с висока добавена стойност или от високите технологии.

Напускането на международните компании е потрес за руснаците, тъй като те ще се лишат от благинките на " неприятния Запад ".

В последния работен ден на Икеа се изсипаха големи опашки, с цел да си вземат нещо за спомен, а коментатори правят оценка случилото се като " Великата отечествена война за ИКЕА "

" Защо просто не национализираме тази IKEA: всички тези хранилища, всички тези магазини? Нашите работят там, в този момент ще останат без работа. Защо? Това е нашата земя. Пуснахме ги тук. Държат се като свине, нарушават всички възможни правила. "

Това съобщи основният редактор на държавната, свързвана с Кремъл, телевизия RT Маргарита Симонян.

Симонян скандализира България, когато нашите гимнастички отвяха рускините на Олимпиадата:  " След метода, по който съдиите от разнообразни страни се разправиха с нашите гимнастички, в действителност скърбя, че не работя в ГРУ. ", написа тя.

А чего мы не национализируем просто эту ИКЕА: все эти склады, все эти магазины? Там работают наши люди, они сейчас останутся без работы. С какой стати? Это наша земля. Мы их сюда пустили. Они ведут себя по-свински, они нарушают все приемлемые нормы.
— Маргарита Симоньян (@M_Simonyan)
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР