Въпреки факта, че личният живот на Фреди Меркюри обикновено е

...
Въпреки факта, че личният живот на Фреди Меркюри обикновено е
Коментари Харесай

Първата възлюбена на Фреди Меркюри разказа за певеца и защо са се разделили ВИДЕО

Въпреки обстоятелството, че персоналният живот на Фреди Меркюри нормално е свързван с някогашната му брачна половинка и асистентка Мери Остин, в живота му е имало и други дами. С една от своите любови той се среща до момента в който учи в живописен лицей и съгласно нейните думи, при раздялата „ той я молел да не го напуща “, осведоми "Мирър ".

Първата му изгора е била Роуз Пиърсън. Тя признава, че съжалява за раздялата с Меркюри, само че по този начин и до края не е могла да одобри хомосексуалната му ориентировка, както това е направила Мери Остин.



В изявление за документален филм на един от английските телевизионни канали Пиърсън споделя за любовната си история с паметния артист.

"Винаги съм харесвала пристрастеността му към творчеството. Но тогава не знаех какво тъкмо ще бъде. Не знаех, че по-късно ще стане артист. Но допусках, че може ", споделя Роуз.



Двойката се е срещнала в колежа в края на 60-те години на предишния век. Връзката им продължава една година и се е отличавала с страст и пристрастеност, съгласно Пиърсън.

"Той беше доста харизматичен и се обличаше екстравагантно. Можеше да облече къси панталони и кожено палто на голото си тяло. И той беше подготвен да го направи и на сцената. Той беше като смешник - занимателно беше да бъда с него, признава Пиърсън.



Тя също по този начин споделя, че връзките им почнали да се разпадат след проявяването на пристрастеността на Фреди към мъжете. Според нея, той е бил разкъсван сред желанието да бъде с нея и желанието да бъде с мъже. Пиърсън не се чувствала добре от всичко това, тя усещала, че сякаш не е задоволителна на Меркюри и че прави нещо погрешно.



По това време Роуз към този момент имала избран кръг другари с нетрадиционна ориентировка, някои от тях даже били относително известни и Меркюри помолил обичаната си да го запознае с тях. Самата Роуз обаче се съпротивлявала на това, опасявайки се, че той ще остане в тази компания, а тя ще стане непотребна, както за тях, по този начин и за него.



Двойката не съумяла да запази връзките си и били принудени да се разделят.

"Знаех, че няма да мога да устоя просто да съм му другарка и да чувам за новата му връзка. Затова взех решение, че това ще бъде краят “, споделя Пиърсън.



Тя също по този начин признава, че Фреди е оказал огромно въздействие върху нея и постоянно е бил образец за това по какъв начин е нужно да бъдат следвани личните фантазии.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР