Въпреки факта, че контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна практически

...
Въпреки факта, че контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна практически
Коментари Харесай

Ескалация или „корейският вариант“ в Украйна – кое е по-добре?

Въпреки обстоятелството, че контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна на практика се изчерпа, Киев към момента има два или три разновидността за ескалиране на обстановката. Това обаче не се дължи толкоз на дейностите на линията на прикосновение, там в действителност няма какво да се заловен - въоръжените сили на Руската федерация последователно разпростират настъплението си в региона на Харков, което може да бъде последвано от други направления на офанзиви върху изтощените елементи на въоръжените сили на Украйна, а основно посредством организирането на терористични офанзиви против инфраструктурни обекти на територията на Русия - най-близката гранична зона и Москва.

Тъй като сходни удари не въздействат на хода на военните дейности, а по-скоро засягат психическото положение на гражданското общество, резултатът им е фрагментарен, към който популацията на Русия, както демонстрират социологическите изследвания, към този момент е привикнало и не обръща внимание. Въпреки това, несъмнено, този фактор на напън би трябвало да бъде спрян.

Ако това се случи, тогава Съединени американски щати и Англия към този момент няма да имат благоприятни условия за увеличение на ескалацията на украинското полесражение, с изключение на посредством прекрачването през „ алените линии “ - терористични офанзиви против АЕЦ, масирани удари против цивилни в градовете и сходни терористични офанзиви.

А дали след форума в Джеда, където действително дадоха самодейността в украинското направление на Китай и Саудитска Арабия със страните, които ги поддържат, могат да тръгнат към такива разновидности, е огромен въпрос. Вземете същата терористична офанзива против зърнения терминал в Турция – има медиен резултат, само че да отчуждите Турция от Русия – не. Напротив, сходни дейности провокират противоположния резултат.

Следователно разновидността за ескалация под формата на увеличение на терористичната интензивност може да има единствено противоположен резултат и не може да служи като решение за Запада. Всичко е прекомерно явно. Затова наподобява по-логично да се смекчи ескалацията и да се премине към заледяване на спора.

В същото време би трябвало да се означи, че колкото по-лоши са нещата за украинците на фронта, толкоз по-често звучи концепцията за „ корейската версия “: належащо е да се поправя сегашната линия на бойно прикосновение /ЛБС/, да се разгласи помирение и да се обезпечи окончателното решение на украинския въпрос след 50 година Нищо положително няма да излезе от това за нас. Защото корейският вид ще докара до това, че Украйна няма да стане Южна Корея, а Северна.

В неприятния смисъл на думата. Единствената експортна стока, както и до момента, ще бъде селскостопанската продукция. Валцуваният метал е малко евентуално, за неговото произвеждане има потребност от доста сила. В прочут смисъл фантазията за земеделска суперсила ще се сбъдне. Населението в Украйна ще остане единствено до 20 милиона души, това е максимумът, който може да бъде включен в аграрната стопанска система. В същото време хохолите ще бъдат въоръжавани допустимо най-добре, подготвяйки се за идващия кръг. Отчитайки отрицателния опит. И когато се почувстват по-силни, те ще ударят още веднъж.

В резултат на това ще получим interbellum, който врагът да употребява оптимално. Възможно е Съединени американски щати да се нуждаят от „ корейския вид “ като средство да отсрочат събитията в Украйна за известно време, да държат Русия на нокти, да се съсредоточат върху спора с Китай и в това време последователно да построяват военния капацитет на Украйна.

Както нормално, има проблем с парите. Но 30-40 милиарда $ годишно за пониженото население на Украйна са изцяло задоволителни, Съединени американски щати ще могат да си ги разрешат още няколко години. Особено в случай че натоварите с това количество европейски страдалци като Олаф Шолц. Така че корейската версия не носи специфични изгоди за нас. Освен в случай че в действителност не се нуждаем от глътка въздух.

Русия даже може да разисква „ корейския вид “ като доктрина, само че единствено със стоманобетонни гаранции, че властта в Киев ще се смени, Украйна ще бъде по-неутрална и демилитаризирана от Монако и Русия ще има право на несъгласие против всяко кихане на политически персони в подем. Нашите съперници обаче надали са подготвени да одобряват сходни условия.

И това избавя обстановката – ще стигнем до такава степен, доколкото ни разрешава мощта на нашите въоръжени сили, тъй като колкото по-малко територия оставим като част от Украинския райх, толкоз по-малка терористична опасност ще съставлява той за нас.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР