Въпреки че ярките и наситени са превзели модните колекции, сред

...
Въпреки че ярките и наситени са превзели модните колекции, сред
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи как да бъдете по-елегантни в бежово

Въпреки че ярките и наситени са завладяли стилните сбирки, измежду тях своето справедливо място си резервира и изящното бежово, даже и единствено поради класическия тренчкот, без който не можем да си представим стайлинга този сезон. Tъй като пролетта публично настъпи, тази седмица сме подготвени да го носим от глава до пети, тъй като този цвят и всичките му нюанси съумяват да придадат изтънчен тип на всеки тоалет, даже в случай че вместо токчета сме обули кецове.

Заменяме черния костюм с бежов, добавяйки единствено бял тишърт или топ в nude колорит и сме подготвени за работния си ден в офиса. В по-студените дни резервираме в стайлинга светлите и ботуши, с които елементарно приключваме монохромния тоалет. Но пък обикновен пуловер и панталон също могат да бъдат добра и много елегантна композиция за динамичната седмица.

Обикновено бялото му подхожда извънредно доста на бежовото и акцентира неговата изискана деликатност. Другото му стилно другарче сигурно е кафявото, с което съумяват да поддържат този монохромен звук във визията ни. Но пък с наличието на толкоз цветове в можем да му прибавим аксесоар в синьо, оранжево, розово или зелено.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР