Въпреки че водят привидно приятелски живот след обявяването на раздялата

...
Въпреки че водят привидно приятелски живот след обявяването на раздялата
Коментари Харесай

Пади Макгинес поставя строг ултиматум на Кристин за документи за развод, които тя все още не е подписала

Въпреки че водят видимо другарски живот след оповестяването на раздялата им, наподобява, че Кристин и Пади Макгинес към момента имат доста работа вършат, преди да подпишат документите си за бракоразвод.

Според отчетите, комикът твърди, че е сложил ултиматум на майката на трите си деца, който гласи, че тя би трябвало да подпише съглашение за неразкриване, което законно ще й забрани да разисква брака им. Това изказване е съгласно близки до Кристин, само че 50-годишният Пади отхвърля всички изказвания. На фона на отчетите, Кристин би трябвало да съблюдава съглашението за откриване, което идва след изявлението на Пади с The Sun, където той разисква детайлности за идния си бракоразвод, с цел да разпространява своето комедийно турне.

В чата с обявата заглавието гласи „ Живеем дружно, обичаме се… просто няма да скачаме повече в леглото “. А източник, непосредствен до Кристин, сподели: „ На Кристин няма да се споделя какво може и какво не може да споделя в бъдеще. Той даде изявление за развода им, тъй че не може ли и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР