Въпреки че вече са отдавна бивши, Жоро Валентинов и Златка

...
Въпреки че вече са отдавна бивши, Жоро Валентинов и Златка
Коментари Харесай

Жоро Валентинов не издържа, даде гласност за рогата: Златке, знаех всичко за Джизъса

Въпреки че към този момент са от дълго време някогашни, Жоро Валентинов и Златка Райкова май не са си изчистили до дъно връзките. Няма и по какъв начин да бъде след признанията, които направи тези дни ММА боецът.
„ Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо е почнала още до момента в който тя е била с мен. Това е кофтито “, споделя неотдавна в подкаст Валентинов, а останалото, на което даде публичност, сигурно ще предизвика реакции.
Както е известно месеци, откакто Валентинов предложи брак на Златка на сцената на „ Като две капки вода “, двамата се разделиха и тя се хвърли в обятията на Джизъса. А през днешния ден е омъжена за актуалната си обич – Карен, на който роди и дете.
„ Аз съм индивидът, които се раздели със Златка. Аз споделих край. След месец ми се обади другар и ми сподели, че ги е видял да упражняват дружно във фитнеса на „ Царско село “, наля още масло в огъня Валентинов. И макар че историята към този момент е минало, очевидно има още пикантни елементи, незнайни за необятната общност, написа show.blitz.bg.
Добре знае се, че преди Златка Райкова да се намеси сред двамата, ММА боецът и Благо Георгиев бяха доста близки другари. Те съумяха да си простят и да възстановят връзките си едвам, откакто попаднаха в риалити формата „ Сървайвър “, където в началото всички чакаха страшни подиуми.
Валентинов признава още, че към този момент му е писнало от дамите в България. А повода – доста разочарования, които претърпява в любовта. Затова има намерение да замине за другия завършек на света. И там да си вземе сексапилна и екзотична мацка.
„ Имам другар, който кара круизен транспортен съд на Филипините. Все ми споделя: „ Абе, Жорка, що не дойдеш тук да си вземеш една жена. Стига се мъчи! “ Жените там по всякакъв начин желаят да излязат от Филипините, да отиват в друга страна “. И мисля да ида. Да си харесам някоя. Да ми роди деца – 2-3, и по този начин “, прибавя още Валентинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР