Въпреки че в света има почти осем милиарда души, понякога

...
Въпреки че в света има почти осем милиарда души, понякога
Коментари Харесай

Излизате с бившето гадже на приятелка? Тогава бъдете готови за следните 4 неща

Въпреки че в света има съвсем осем милиарда души, от време на време се случва по този начин, че дадена жена се влюбва тъкмо в ексгаджето на най-близката си другарка. Ако попаднете в този сюжет, добре е да имате някои неща поради. Без значение преди какъв брой време вашата другарка и актуалният ви обичан са скъсали – обстановката сред вас тримата първоначално ще е конфузна. Вашето другарство може да е доста устойчиво, само че тази нова обич ще го раздруса и е допустимо да го скапе вечно. Единственият метод да разберете по какъв начин се усеща вашата другарка от обстоятелството, че излизате с ексгаджето ѝ е да проведете открит, почтен диалог с нея. Ето и какви са вероятните последици и по какъв начин да се изправите пред тях, тъй че да си спестите драмата:

1. Приемете, че има късмет да загубите приятелката си
В един идеален свят вие бихте могли да запазите другарството си с тази жена, макар че сте се влюбили в нейния експартньор. Но за жалост, може да се окаже прекомерно мъчно за нея да остане в живота ви и да гледа по какъв начин любовта ви с нейния някогашен процъфтява. Първото нещо, което би трябвало да обмислите е, дали си коства рискът да изгубите това другарство поради новата си връзка.

2. Обърнете внимание на това какви са сегашните връзки на вашата другарка и актуалното ви гадже
Ако вашата другарка е скъсала със настоящето ви гадже с положителни усеща и към днешна дата те към момента са в другарски връзки, това може би значи, че тя от дълго време няма интерес към този човек. Ако обаче посред им е имало драма и двамата към момента са в обтегнати или в никакви връзки, изключително в случай че е имало обстановка на невярност, то имайте поради, че ходите по тъничък лед. Ако вашата другарка е била мощно засегната от раздялата си с вашия нов обичан, то вие сигурно ще поставите вашето другарство под напън. Приятелката ви няма да е щастлива от обстоятелството, че излизате с човек, който ѝ е предизвикал прочувствено страдалчество.

3. Говорете с приятелката си преди да започнете връзката си с нейния някогашен
Комуникацията е значима във всяка връзка, платонична или сантиментална. Ако в действителност желаете да излизате с ексгаджето на своя другарка, говорете с нея за това. Може диалогът да е сложен, само че най-малко тя няма да ви сметне за предателка, която прави нещо зад тила ѝ. Важно е да я уверите, че другарството ви с нея е по-важно (за вас), в сравнение с възможната ви връзка с нейния някогашен. Ако вашата другарка ви каже, че избира да не се срещате с експоловинката ѝ, ще би трябвало да решите дали да запазите другарството си с нея или да се впуснете в новата обич.

4. Приемете обстоятелството, че можете да имате същите проблеми във връзката, които е имала вашата другарка със същия мъж
Всяка двойка е изправена пред свои лични проблеми, само че не трябва да се изненадвате, в случай че проблемите, които приятелката ви е имала с този мъж, се появят и във вашата връзка с него. Идеята за това, че тъкмо поради вас той може пък да се промени, е прелестна, само че не е изключително реалистична. Ако мъжът има съществени дефекти, по-добре не се впускайте в тази фикция, че той ще се преобрази поради любовта си към вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР